DEN HELDER
DEN HELDER


In den Helder zijn de diëtisten van Diëtist & Leefstijl Slim Fit op 6 locaties te vinden.

Madurastraat 4
Op de Madurastraat draaien we spreekuur bij Fysiotherapie Stadshart. In het gebouw vind je ook Huisartsenpraktijk Lorentz, (Levert, Busink, Hartkamp), de Wit-Casaverde, en Jacobs. Tevens is Apotheek Benu ook gevestigd in het zelfde gebouw.

Je vindt de locatie schuin aan de achterkant van verzorgingstehuis Ten Anker. Indien je een afspraak hebt kan je plaatsnemen in de wachtkamer, je hoeft je niet aan te melden bij de assistenten.

Sportaan 32A
Onze locatie is gevestigd in de praktijk van huisarts Jacobs. De ingang is naast fysiotherapie de Linie. Het gebouw is te vinden aan een zijstraat van de Sportlaan, achter de Triade.

Soembastraat 83A
Op de Soembastraat draaien we spreekuur in het gebouw van Fysiotherapie Soembastraat. Het gebouw is gevestigd naast ‘Hortus Overzee’, ook wel ‘Oranjerie’ genoemd. Je kan plaatsnemen in de wachtkamer van de praktijk. Op deze locatie draaien we ook wekelijks avondspreekuur.

Molenstraat 115
Op de Molenstraat draaien we spreekuur in het gebouw van Fysiotherapie Stadshart.  In het gebouw zijn ook de huisartsen van huisartsenpraktijk Molenstraat gevestigd (Biemond, Zuurmond, van Noort).

Bernhardplein 76B
Op het Bernardplein draaien we wekelijks spreekuur bij FysioHolland in de “Oude Bibliotheek” van Den Helder. Naast de fysiotherapie vindt je ook andere disciplines zoals de logopedist en de osteopaat maar ook de GGD Hollands Noorden en Huisartsenpraktijk ‘Het Middenschip’. Indien je een afspraak hebt kan je  plaatsnemen in de wachtkamer van FysioHolland.

Marsdiepstraat 125 Den Helder
In de Marsdiepstraat draaien we spreekuur bij fysiotherapie Marsdiep.

Bezoekadressen:
Madurastraat 2-4 1782 DS Den Helder
Soembastraat 83A 1782 SM Den Helder
Sportlaan 32A 1782 NC Den Helder
Molenstraat 115 1782 NL Den Helder
Marsdiepstraat 125 1784 AC Helder
Bernhardplein 76B 1781 HK Den Helder
bernhardplein-slim-fit-dietisten-den-helderDiëtist & Leefstijl Slim Fit

Diëtist & Leefstijl Slim Fit. All rights reserved.