Diëtist en leefstijlcoach

EVA


LOCATIES

Bernhardplein 76B Den Helder
Ceresplein 1 Breezand


CONTACT


0223-234577

planning@dietist-leefstijl.nl

Afspraak maken


Hoi mijn naam is Eva! Met veel plezier ben ik werkzaam bij Diëtist & Leefstijl, samen met mijn collega’s help ik je graag op weg naar een gezondere levensstijl!

Ik heb een grote passie voor voeding en gezondheid. Tijdens de opleiding tot diëtist heb in Suriname gewoond, daar heb ik onder andere in een diëtistenpraktijk gewerkt. Dat was een ontzettend leuke en leerzame tijd.

Inmiddels werk ik fulltime als diëtist en heb ik mij gespecialiseerd in voeding bij Diabetes, voedselallergieën, het FODMAP dieet en het maag-, darm- levergebied (MDL).

Ik vind het gezellig om in een gezondheidscentrum te werken waar ik veel samenwerk met huisartsen, praktijkondersteuners en andere paramedische zorgverleners. Dit maakt dat de lijnen kort zijn en we zo veel mensen kunnen helpen met het afbouwen van de medicatie bij Diabetes, een verhoogd cholesterolgehalte of een te hoge bloeddruk. Maar ook het verminderen van maag-darmklachten die soms al jaren spelen zie ik elke dag weer als een uitdaging!

Het blijft bijzonder en mooi om te zien wat voeding voor belangrijke rol kan spelen voor je gezondheid. Als mensen zich fitter gaan voelen zie je ze stralen dat is zo mooi om te zien!

Ik woon in Schagen en ben geregeld op de tennisbaan te vinden. Ik ben opgegroeid op de boerderij tussen de koeien en heb mijn passie gevonden in het werken als diëtist. Ik ben er trots op dat ik deel uit mag maken van het jonge en gezellige team.

Wie weet tot ziens!


Diëtist & Leefstijl Slim Fit

Diëtist & Leefstijl All rights reserved.