Diëtist

MARIEKE


LOCATIES

Jonkerstraat 6 Den Burg, Texel
Wilhelminalaan 74 Den burg, Texel


CONTACT


0223-234577

planning@dietist-leefstijl.nl

Afspraak maken


Mijn naam is Marieke, geboren en getogen Texelaar en al jaren het vaste gezicht van onze praktijklocatie op Texel!

Ik ben moeder van 3 kleine spruitjes. In mijn vrije tijd ben ik veel buiten te vinden. Meestal fiets ik rond over het eiland of ben ik bij mijn paard.

De relatie tussen voeding en het maag- darmgebied is mijn passie! Na het afronden van mijn opleiding Voeding & Diëtetiek ben ik mij verder gaan specialiseren in het maag- darmgebied zoals het Prikkelbare Darm Syndroom, voedselallergieën, de ziekte van Crohn, Colitis Ulcerosa, obstipatie, diarree en darmkanker. Daarbij pas ik regelmatig het FODMAP dieet waar mensen veel baat bij kunnen hebben.

Ik draai spreekuur bij Leefstijlcentrum Texel en Therapie Wolf. Vooral de samenwerking met de verschillende disciplines binnen het multidisciplinaire team maakt het werk enorm uitdagend. Het is mooi om te zien hoeveel mooie resultaten we samen met de collega’s van de praktijk kunnen bereiken.

Naast hulpvragen bij het maag- darmgebied heb ik inmiddels veel ervaring met uiteenlopende hulpvragen. Wil je, je fitter voelen? Afvallen? Medicatie verminderen bij diabetes? Je leefstijl blijvend veranderen of wil je meer weten over de relatie tussen voeding en hormonen dan help ik je graag op weg!

Mijn aandacht gaat uit maag- darmklachten, FODMAP, kinderen, pubers, vrouwen en hormonen, diabetes en afvallen.


Diëtist & Leefstijl Slim Fit

Diëtist & Leefstijl All rights reserved.