Sportdiëtist

Sportdiëtist-Jessica-de-Visser-kop-van-noord-holland-den-Helder-schagen-Texel-breezand.jpg

 

Hoi allemaal,

Mijn naam is Jessica en ik ben sinds kort werkzaam bij Slim Fit diëtist en lifestyle coach. In 2017 ben ik afgestudeerd als diëtist en daarna als sportdiëtist.

Al vanaf jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met sporten en daardoor is ook mijn passie voor voeding ontstaan. Gedurende de opleiding Voeding & Diëtetiek kreeg ik steeds meer interesse in de relatie tussen voeding en sport. Daarom heb ik tijdens mijn opleiding de minor Sport & Nutrition behaald. Vervolgens heb ik de post HBO sport diëtetiek gevolgd en mag ik mij officieel sportdiëtist noemen.

In mijn vrije tijd ben momenteel veel aan het trainen. In de zomer zal ik de Ironman triatlon gaan volbrengen (3,86 km zwemmen, 180,2 km wielrennen en 42,195 km hardlopen). Ik ben nu veel buiten aan het sporten maar ik ben ook regelmatig in de keuken te vinden om nieuwe recepten uit te proberen.

In Schagen kunnen jullie mij vinden in de sportschool Train4less waar ik vanaf nu wekelijks spreekuur ga draaien. Het lijkt mij erg leuk om daar mensen te begeleiden op het gebied van sport & voeding maar daarnaast vind ik het ook een uitdaging om ervoor te zorgen dat mensen die willen afvallen zich fitter gaan voelen.

Omdat we veel enthousiaste reacties krijgen op de begeleiding rondom het sporten kunnen jullie mij ook voor sportvoedingsadviezen tegen komen op onze andere locaties in Hollands Kroon, Den Helder en op Texel.

Groetjes, Jessica


2 comments

 • Greet vd Spruijt

  10 maart 2019 at 16:25

  Jessica ik heb een vraag over het recept van de oosiebroodjes.
  Mijne kwamen omhoog zag er prachtig uit. Na het afkoelen werden ze dun en zacht. Klopt dat?

  Reply

  • Tamara Zijm

   23 maart 2019 at 17:07

   Hoi Greet, dat klopt! De broodjes blijven redelijk dun en zacht. Je kan ervoor kiezen om de broodjes op smaak te brengen met verse kruiden of je kan 2 broodjes op elkaar leggen en daartussen te beleggen bijvoorbeeld met kipfilet en sla maar eigenlijk kan je er eindeloos mee variëren. Groetjes, Tamara

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Diëtist & Leefstijl Slim Fit

Diëtist & Leefstijl Slim Fit. All rights reserved.