Diëtist en leefstijlcoach

SIMONE


LOCATIES

Bernhardplein 76B Den Helder
Madurastraat 2-4 Den Helder
Marsdiepstraat 125 Den Helder
Schootenweg 2C Den Helder
Geulstraat 11 Den Helder


CONTACT


Hoi, mijn naam is Simone. Voeding en bewegen is mijn passie!

Ik woon- en werk in Den Helder. Jullie komen mij op verschillende spreekuurlocaties tegen. Ik vind het een uitdaging om samen  stapje voor stapje te werken aan een gezonde leefstijl. Omdat ik op verschillende locaties spreekuur draai werk ik nauw samen met verschillende behandelaren in Den Helder denk aan fysiotherapeuten, praktijkondersteuners, oefentherapeuten, logopedisten, artsen etc. Vooral de combinatie voeding, ontspanning, beweging en slaap zie ik regelmatig voorbij komen en passen we ook toe in onze leefstijltrajecten.

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op Terschelling bij mijn vriend en familie. Verder doe ik regelmatig mee met Obstacle Runs ik reis er zelfs voor naar het buitenland. Omdat deze Runs enorm zwaar zijn train ik daar regelmatig voor.

Afgelopen jaren ben ik intensief betrokken geweest bij Covid-19 revalidatie. Enorm waardevol dat ik op zo’n kwetsbaar moment een bijdrage kan leveren aan de revalidatie door samen te kijken welke winst we kunnen behalen in de voeding.

Mijn specialisaties zijn: afvallen, leefstijl, ziektebeelden zoals Diabetes, Hart- en Vaatziekten, Covid-19, artrose en kwetsbare ouderen.


Diëtist & Leefstijl All rights reserved.