DIABETES MELLITUS


Heb je net te horen gekregen dat je diabetes hebt? Of heb je moeite met het reguleren van je bloedsuikerwaarden? Wil je graag minder medicatie kunnen gebruiken of zelfs van je medicatie af komen? Wij kunnen jou daarbij helpen!

Voeding en beweging spelen een grote rol bij diabetes. Wij helpen jou bij het afstemmen van de hoeveelheid koolhydraten (suikers) in je voeding. Dit klinkt ingewikkeld, maar voor ons is het gesneden koek! ;). Nauwe samenwerking met de praktijkondersteuners en huisartsen maakt dat we wekelijks veel medicatie afbouwen. Hierdoor krijg je grip terug op je gezondheid, voel je jezelf fitter en energieker.

Wil jij ook medicatie voorkomen of minderen bij diabetes? Het is onze specialisme, we helpen je naar een gezonde voeding & leefstijl. Daarnaast kunnen wij jou begeleiden bij het afvallen indien er sprake is van overgewicht. Door af te vallen wordt het lichaam gevoeliger voor insuline en wordt het voor je lichaam makkelijker om de bloedsuikerwaarden te reguleren.


Gezondheid
Voeding en leefstijl als medicijn
Koolhydraatbeperkt dieet

Bij Slim Fit diëtist en leefstijlcoach kan je terecht met al je vragen op het gebied van voeding, gezondheid en levensstijl. Onze diëtisten en leefstijlcoaches bieden persoonlijke, betrokken en professionele begeleiding en advies op maat in de gehele Kop van Noord Holland.

CONTACTFORMULIER

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Locatie

Reden contact

Je bericht

MAIL

info@slim-fit.nu


TELEFOONNUMMER

+31634305194


LOCATIES

Laan 21 Schagen
Jewelweg 8C Callantsoog
Ceresplein 1 Breezand
Molenstraat 115 Den Helder
Bernhardplein 76B Den Helder
Soembastraat 83A Den Helder
Madurastraat 2-4 Den Helder
Jonkerstraat 6 Den Burg, Texel
Vakantiepark De Krim, Texel


Diëtist & Leefstijl Slim Fit

Diëtist & Leefstijl Slim Fit. All rights reserved.