DIABETES MELLITUS


Heb je net te horen gekregen dat je diabetes hebt? Of heb je moeite met het reguleren van je bloedsuikerwaarden? Wil je graag minder medicatie kunnen gebruiken of zelfs van je medicatie af komen? Wij kunnen jou daarbij helpen!

Voeding en beweging spelen een grote rol bij diabetes. Wij helpen jou bij het afstemmen van de hoeveelheid koolhydraten (suikers) in je voeding. Dit klinkt ingewikkeld, maar voor ons is het gesneden koek! ;). Nauwe samenwerking met de praktijkondersteuners en huisartsen maakt dat we wekelijks veel medicatie afbouwen. Hierdoor krijg je grip terug op je gezondheid, voel je jezelf fitter en energieker.

Wil jij ook medicatie voorkomen of minderen bij diabetes? Het is onze specialisme, we helpen je naar een gezonde voeding & leefstijl. Daarnaast kunnen wij jou begeleiden bij het afvallen indien er sprake is van overgewicht. Door af te vallen wordt het lichaam gevoeliger voor insuline en wordt het voor je lichaam makkelijker om de bloedsuikerwaarden te reguleren.


Voeding en leefstijl als medicijn
Koolhydraatbeperkt dieet

Bij Slim Fit diëtist en leefstijlcoach kan je terecht met al je vragen op het gebied van voeding, gezondheid en levensstijl. Onze diëtisten en leefstijlcoaches bieden persoonlijke, betrokken en professionele begeleiding en advies op maat in de gehele Kop van Noord Holland.

CONTACTFORMULIER

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Locatie

  Reden contact

  Bericht

  MAIL

  planning@dietist-leefstijl.nl


  TELEFOONNUMMER

  0223-234577


  LOCATIES

  Dorpen 24 Schagen
  Jewelweg 7A Callantsoog
  Dominee Pareaulaan 16 Anna Paulowna
  Ceresplein 1 Breezand
  Loopuytpark 12 Julianadorp
  Meester Tigchelaarstraat 1 Julianadorp
  Madurastraat 2-4 Den Helder
  Bernhardplein 76B Den Helder
  Molenstraat 115 Den Helder
  Sportlaan 32A Den Helder
  Marsdiepstraat 125 Den Helder
  Geulstraat 11 Den Helder
  Schootenweg 2C Den Helder
  Jonkerstraat 6 Den Burg, Texel
  Wilhelminalaan 74 Den Burg, Texel


  Diëtist & Leefstijl All rights reserved.