Diëtist en leefstijlcoach

TAMARA


LOCATIES

Jonkerstraat 6 Den Burg, Texel
Wilhelminalaan 74 Den Burg, Texel


CONTACT


Mijn naam is Tamara! Ik heb een grote passie voor alles wat met voeding, gezondheid en leefstijl te maken heeft.

Inmiddels ben ik alweer ruim 10 jaar werkzaam als diëtist en leefstijlcoach. Ik heb veel ervaring opgedaan als diëtist in de verstandelijk gehandicaptenzorg, verpleeghuiszorg, revalidatie en geriatrie. Daarnaast richt ik mij vooral leefstijl coaching, afvallen en diabetes. Omdat ik een grote passie heb voor alles wat met voeding, gezondheid en leefstijl te maken heeft heb ik veel verschillende aandachtsgebieden. Dit maakt voor mij het werk extra leuk en uitdagend!

Ik ben veel te vinden in ons eigen Leefstijlcentrum op het eiland en bij Therapie Wolf waar we als multidisciplinair team samenwerken met onder andere (kinder)fysiotherapeuten, ergotherapeuten, psychologen, logopedisten, maatschappelijk werksters maar ook met revalidatieartsen, huisartsen en de thuiszorg. Door het samenwerken leren we enorm veel van elkaar en kunnen we in de complexe hulpvragen net dat extra beetje zorg geven om mensen weer op weg te helpen.

Ik ben moeder van 2 kleine spruitjes. Aan het einde van de werkdag ga ik graag nog even naar het strand om nog even uit te waaien of van het zonnetje te genieten.

Veel kinderen op Texel kennen mij via ‘Hoera, het is vandaag’. Ik ben mede oprichtster van de stichting waarin we ons inzetten op het gebied van een gezonde levensstijl voor alle kinderen op Texel met als hoogtepunt elke 2 jaar de Gezondheidsbeurs Hoera, het is vandaag!

Ik ben enorm trots dat ik onderdeel mag zijn van Diëtist & Leefstijl! We werken met een gezellig en dynamisch team waarin we elkaar goed aanvullen.

Mijn aandachtsgebieden zijn: Neurologie, geriatrie, revalidatie, eetstoornissen, leefstijl en afvallen.


Diëtist & Leefstijl All rights reserved.