Diëtist

YVONNE


LOCATIES

Jewelweg 7A Callantsoog
Dorpen 24 Schagen


CONTACT


Mijn naam is Yvonne. Mijn levensmotto is dat mensen een balans leren vinden tussen gezond eten en genieten.

Sinds 2013 werk ik met plezier in dit vak en begeleid ik veel mensen met overgewicht, ondergewicht, diabetes mellitus type II, hoge bloeddruk of een hoog cholesterol. Naast de chronische zorg op het gebied van voeding begeleid ik ook mensen op het gebied van sportvoeding, FODMAP en het grip op koolhydraten (GOK) dieet. Hier heb ik veel affiniteit mee.

Ik probeer te luisteren naar de vraag van de cliënt en hierop in te spelen. Mijn levensmotto is dat mensen een balans leren vinden tussen gezond eten en genieten. Op deze manier kan je een gezonde leefstijl ontdekken die bij je past en die je vol kan houden. Ik probeer het woord diëten niet te gebruiken want daardoor ga je teveel in restricties denken en dat werkt juist averechts. Lekker in je lijf zitten is het allerbelangrijkste en samen werken we naar een gezonde leefstijl met goede gewoontes zowel op het gebied van voeding als beweging.

Doordat er veel verschillende problematiek en hulpvragen zijn is het extra belangrijk om goed op de hoogte te blijven van de nieuwe inzichten en mijn kennis up to date te houden. Daarom volg ik regelmatig interessante scholingen.

Mijn aandachtsgebieden zijn: Afvallen, diabetes mellitus type 2, sportvoeding en FODMAP.


Diëtist & Leefstijl All rights reserved.