KINDEREN

Kinderen

KINDEREN


Als ouder wil je natuurlijk dat je kind gezond opgroeit. Het is daarom belangrijk dat kinderen voldoende en verantwoord eten, zodat ze zich goed kunnen ontwikkelen. Je hebt je vast weleens afgevraagd of je wel de juiste keuzes maakt. Er kunnen lichamelijke problemen zijn waardoor je kind voedingsmiddelen niet kan verdragen of waardoor je kind moeite heeft om voldoende te eten. Soms eet een kind teveel, te eenzijdig of juist te weinig. Ook de ruime keuze in voedingsmiddelen maakt het niet eenvoudig om als ouder de juiste voeding samen te stellen voor je kind. Het is vaak lastig om zelf te bepalen of je kind voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt.

Wij hebben ons gespecialiseerd als kinderdiëtisten en begeleiden kinderen van 0-18 jaar met verschillende soorten problematiek. Je kunt met je kind onder andere bij ons terecht met voedingsproblemen, voedselallergieën, voedselovergevoeligheid, buikklachten en problemen met overgewicht en ondergewicht. Als kinderdiëtist geven we adviezen, voorlichting en informatie over de voeding die bij je kind past en we leren aan zowel het kind als de ouders wat een gezonde voeding is voor het kind. Hierbij houden we rekening met de mogelijkheden van het kind. Wanneer je kind een dieet moet volgen is het van groot belang dat het plezier in eten voorop blijft staan.

Vooraf kunnen we vragen om een eetdagboekje in te vullen waarin drie dagen wordt bijgehouden wat je kind eet en drinkt op een dag.

Lekker in je life  
Diëtist & Leefstijl All rights reserved.