ZIEKTE VAN PARKINSON



ZIEKTE VAN PARKINSON


Goede voeding kan bijdragen aan de kwaliteit van leven bij de ziekte van Parkinson. Wat je eet en drinkt kan gevolgen hebben voor de opname en werking van de Parkinsonmedicatie. We zien vaak dat mensen met Parkinson last hebben van obstipatie, onbedoelde gewichtstoename, ON/OFF momenten of onbedoeld gewichtsverlies. Om de kwaliteit van leven zo optimaal mogelijk de houden gaan we samen kijken hoe wij deze klachten kunnen verhelpen met gezonde voeding. Daarnaast kunnen wij een juiste verdeling maken van de medicatie-inname en de voeding om de OFF momenten te verminderen.

Wij werken samen met veel disciplines die net als ons zijn aangesloten bij het ParkinsonNet. Daardoor kijken wij niet alleen naar de voeding maar kunnen we samen met de andere behandelaren optimale begeleiding bieden bij alle hulpvragen rondom de ziekte van Parkinson.

Je komt bij Slim Fit diëtist en lifestyle coach eerst voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij samen een plan afgestemd op jouw wensen en dagelijks leven. Daarna spreken we vervolgafspraken af waarbij ieder consult wordt geëvalueerd en waarin jij je vragen mag stellen. Ook meten we iedere afspraak jouw lichaamssamenstelling. Indien een huisbezoek geïndiceerd is door je huisarts of medisch specialist, dan komen wij bij je aan huis.


Diëtist & Leefstijl All rights reserved.