Zomerworkshops

Theeworkshop-suppen-en-rondleiding-Hemmes-Bessen-1200x600.png

We blikken terug op een fantastische zomer met leuke, gezellige en uitdagende workshops.

Zo zijn we op bezoek geweest bij blauwe bessen Kwekerij, Hemmes Bessen in Breezand. Hier kregen we een rondleiding verzorgd door Siem. We zaten al aan het einde van het bessen-seizoen, maar gelukkig hebben we op de valreep kunnen genieten van de verse bessen die net van de struiken kwamen. Een erg leuke en interessante rondleiding waarbij we als bedankje allemaal nog een heerlijk glaasje verse bessensap mochten proeven en een beker blauwe bessen mee naar huis kregen.

Wist je ook dat Hemmes Bessen een kraampje langs de weg heeft staan waar je de heerlijke blauwe bessen kunt kopen? Je kunt dus altijd even langs rijden voor de meest verse bessen in het seizoen.

Verder hebben op zowel Texel als in ’t Zand super interessante theeworkshops georganiseerd. Op Texel waren we op bezoek bij Conradine van NatuurGoed in haar prachtige tuin. Na een korte uitleg over het maken van verse thee met planten en kruiden, natuurlijk onder het genot van een kopje thee, kreeg iedereen een mandje mee om te gaan plukken in de tuin. Heerlijk ontspannen in een rustige omgeving waarbij iedereen tot rust kwam. De oogst werd gedroogd en iedereen mocht nog zijn eigen thee samenstellen om mee te nemen naar huis. Blij op de Boerderij in ’t Zand organiseerde ook een heerlijke thee workshop vol passie werd er veel verteld over verschillende kruiden en planten en stelde we onze eigen thee samen.

Ook hebben we weer genoten op het water tijdens het Suppen deze zomer. Op Texel en op het Amstelmeer stonden we deze keer voor een extra uitdaging vanwege harde wind en golven, maar iedereen heeft kunnen staan op de SUP! Ook hebben we deze Lagune van Camperduin op de SUP gestaan. Een fantastische locatie met prachtig mooi weer. Iedereen had weer genoten van deze uitdagende workshops.

Al deze workshops staan zeker weer op de planning voor volgend jaar! Ga jij dan mee?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Diëtist & Leefstijl All rights reserved.