Jessica-de-visser-sportdietist-ironman-den-delder-slim-fit-1.jpg
Hieronder een berichtje van onze sportdiëtist Jessica de Visser die momenteel druk bezig is met de voorbereidingen van de Ironman 3,86 km zwemmen, 180,2 km wielrennen en 42,195 km hardlopen!
 
Jessica: Over 24 dagen sta ik rond zonsopkomst aan de start van mijn allereerste Ironman triatlon in Hamburg. “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan” . Wel met flinke voorbereidingen voorafgaand. Finishen is het hoofddoel, maar daarnaast hoop ik ook op een redelijke tijd.
 
2 weken geleden tijdens de halve triatlon van Nieuwkoop is gebleken dat het met de conditie en mijn tempo erg goed gaat. Een zeer tevreden race in 5.32 uur. Naast een strak trainingsschema ben ik ook veel bezig met mijn voeding hierover zal ik in een volgende update meer vertellen.
 
Nu op naar het grote doel. De volle focus op de Ironman! Het aftellen is begonnen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Diëtist & Leefstijl All rights reserved.