Zorgbijlage zondagskrant

Zorgbijlage-zondagskrant-schagen-breezand-julianadorp-anna-paulowna-dietist-slim-fit-dieet-den-helder-1200x663.jpg

Slim Fit diëtist & lifestyle coach

Wij zijn de diëtisten van Slim Fit diëtist en lifestyle coach. We bieden persoonlijke, betrokken en professioneel begeleiding op het gebied van voeding, gezondheid en leefstijl. Wil jij je fitter voelen of bijvoorbeeld meer grip krijgen op je gewicht? Of wil je, je bloedglucosewaarden bij Diabetes verlagen of wil je meer uitleg over voeding bij een verhoogd cholesterol of een verhoogde bloeddruk? Voeding en je levensstijl spelen hierin een belangrijke rol.

Ons team van diëtisten is uitgebreid geschoold op medisch gebied en daarnaast werken wij nauw samen met andere zorgverleners. We werken niet met standaard diëten of dieetproducten maar langdurig resultaat op een gezonde verantwoorde manier bereiken en daarbij gezondheidswinst behalen is onze drijfveer.

Binnen ons team heeft ieder zijn eigen specialisaties, denk hierbij aan voeding bij artrose, COPD, Diabetes Mellitus, Hart- en vaatziekten, kinderdiëtetiek, eetstoornissen, ouderen, oncologie en de ziekte van Parkinson. Maar ook maag-darmklachten (prikkelbare darmsyndroom) is een veel geziene klacht, door begeleiding te bieden met bijvoorbeeld het FODMAP dieet zien wij veel mensen in klachten verminderen of raken zelfs volledig klachtenvrij. Wij werken met praktische tips, afgestemd op persoonlijke situaties en daarnaast bieden we coaching.

Kortom; voeding is onze passie!

Wij draaien spreekuur op de volgende locaties:

Laan 21 Schagen
Ceresplein 1 Breezand
Molenstraat 115 Den Helder
Bernhardplein 76B Den Helder
Soembastraat 83A Den Helder
Madurastraat 2-4 Den Helder
Jonkerstraat 6 Den Burg, Texel
Vakantiepark De Krim, Texel

Op onze website vind je meer informatie. Vraagt je gezondheid om een passend voedingsadvies? Vraag dan gerust vrijblijvend om meer informatie. Behandeling bij Slim Fit diëtist en lifestyle coach wordt vergoed vanuit het basispakket*.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken vul dan ons contactformulier in.

www.slim-fit.nu info@slim-fit.nu of tel: 06-34305194

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Diëtist & Leefstijl All rights reserved.